MODELI

Секојдневно исклучителни со гордост ви ги преставуваме моделите од премиум брендот MASERATI

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА СО ДЕТАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА info@redrive.mk

GRECALE od 88.000 euro so site davacki

GHIBLI od 106.459 euro so site davacki

LEVANTE od 113.000 euro so site davacki

MC20 dostapno od 354.000 euro so site davacki

GRANTURISMO trofeo 310.000 euro so site davacki