APPROVED

Серијата на моторни возила со ознака =APPROVED= се користени моторни возила проверени од екипата на РЕДРАЈВ и спремни повторно да се вратат на патиштата и безпрекорно да функционираат . При проверката детално се прегледани повеќе од 100 позиции на возилото и дури и најмалите недостатоци се поправени или сменети со цел следниот сопственик да има беспрекорно возило секако и гаранција дека возилото има изминато точен број на изминати километри и сервисна историја . = APPROVED = ознаката се однесува само за возилата од брендот MASERATI и истите се внимателно одбрани од страна на обучениот персонал на РЕДРАЈВ пред да бидат понудени за продажба