Користени Возила на Лагер

NISSAN INFINITI FX30 DS Premium Edition изминати км 215000 година на производство 2012 махимално ниво на опрема (премиум кожни седишта со греење и ладење ,360 степени камера , дриве ассист + лане ассист, 21 инчи тркала PIRELLI 2 комплета зимски и летни , Адаптивни предни светла , Безконтактен клуч 3 броја ,Озвучување BOSE premium, Затемнети стакла фабрички внесени во собраќајна, Комплетна историја на сервисирање ,APPROVED by REDRIVE) Цена 28000 Еуро

MERCEDES E53 AMG година 2019 км 22644 максимално ниво на опрема Цена. 75000 еуро